i don't wanna take a picture, i just wanna take some shots

Tror Petra var lite snabb med gott nytt år, några timmar kvar ;) Ikväll ska vi bara köra och köra och köra och köra. Börjar middagen med Sofie och massa andra tjejer, sen kanske vi tar oss in till stan och träffa Klara kanske? Petra är ju på en båt, så det blir lite svårt att träffa henne. Måste fixa mig nu, gott nytt år!!

2011 - ett nytt år har anlänt


så posar sofie på fester


Det bästa som hänt dig 2010? Emma

Ja, om jag inte får säga er då tjejer, hehe, så måste jag nog säga Malta. Eller det finns ju så mycket bra, superschool, barcelona jullovet, sportlovet och höstlovet t.ex. Men malta tar nog priset ändå, hade underbara veckor där och träffa vänner som jag kommer ha hela livet.

dom sitter redan där

Ja, tror ni jag klarar det? Klart, behöver inte ens försöka. Har redan rutor så det räcker och blir över till alla. Lugnt jag kan bara svulla på allt vad jag vill, det händer liksom inget. Ok, något händer, mina magrutor blir mer biffigare.. HAHA

Det bästa som hänt dig 2010? - Klara

Det finns många saker, men vi kan börja med att ja fyllde 18! De va ju toppen så man äntligen kunde gå ut och få dricka lagligt, och köpa 2,25or på ica, vilken lyx! Gjorde även mina första tattos!
Träffat underbara människor som har förändrat mitt liv!
Men de har också varit ett rätt jobbigt år, förlorade en av mina bästa vänner i sommras(och då menar jag inte att hon är död)

2010 är/var minnesvärt, men vi ska bräcka det med 2011! Right girls?!






Det bästa som hänt dig 2010? - Petra

Det bästa det här året, det finns massvis. Men dels att jag träffade världens underbaraste brudar när jag började på en ny skola. Emma, Sofie & Klara. störtsköna!
Sen när jag och min bästa vän for till Milano, det är oförglömligt så det är också en av de 100 saker som varit bäst detta år.

Det bästa som hänt dig 2010? - Sofie

Det har hänt mycket bra det här året, men också mycket dåligt. 
Men jag måste säga att det bästa som har hänt mig iår är att jag blev tillsammans med marcus. Jag är så glad, och det första seriösa förhållandet är ju alltid speciellt ellerhur? Ja, jag är såå kär :D
Det andra bra som har hänt iår är att jag lärde känna petra och Klara, ångrar inte det en sekund :)
Ååhh.. svårt ju. Har hänt så mkt bra :))


Trallalllalla

Hej allihop! Hoppas ni har haft en lika trevlig jul som jag, för min har varit toppen. Jag verkligen älskar julen, den är ju så mysig. Har spenderat hela helgen med släkten. Har ätit gott och fått många fina paket.
Nu ropar mamma att de är mat så ska försöka få i mig lite mat man är ju så mätt efter all julmat man ätit.


katten bloggar

What's up guys? I'm just hanging around, eating a lot of christmas food. That's nice. Yeah, got to go. Have to catch some rats. Peace out!

ja, det här roar vi oss med på jullovet


Så var julen över

Då var julafton över. Hade en mycket trevlig och fin kväll må jag säga. och jag hoppas att de andra brudarna från bloggen också hade det. även ni där ute! Tänkte inte ge er ett bild regn utan bara e fin bild på vår gran och alla julklappar!

GOD JUL PÅ ER

Och med denna halvmisslyckade bild vill jag bara önska alla där ute en riktigt fin och bra julafton!


23:e december

Känns som att december månad gott otroligt fort. Man har hunnit med en massa känns det som även fast dagarna bara har rusat iväg. Får hoppas att även denna dag (det som återstår) rusar iväg också så det blir den 24:e någon gång! Men imorgon så, då smäller det. Självaste Julafton gästar allas hem! Förövrigt har jag julstädat och gjort mig själv lite julig genom att målat mina små fingernaglar fint röda!

Tog en liten pause från att slå in julklappar





ååh längtar!!


Blondin eller Brunett, de är frågan?


Ja men okej, glasögonormen Emma...

Då va det officiellt. Ser tydligen bara 80 % så har lånat hem lite glasögon för att kolla vilka som blir bäst. Men sen innan vi köper ska jag kolla synen en gång till, just for safe typ (ignorera hur jag ser ut på bilderna, är lagom sliten efter en lång jobbdag).

mysiga tröjor i vinter.

Ja, jag bjuder på två groteskt snygga tröjor såhär i höstmörkret. Skulle inte banga en sekund.
999 kr från junkyard.

gulliga kompisar man har, skulle vara petra då.


tisdag - 2 paket, julafton på fredag

VEMS PAKET ÄR DET UNDER JULGRANEN? (det lilla alltså......)

halft sjuk

ligger just nu i min säng och snorar för gäves. vidrigt att man ska behöva vara snorig å sånt nu när det snart är jul. typ om 58 h eller nått. men får väl friska på mig imorgon när jag ska baka köttbullar och fira stora syster som blir hela 23! tiden går fort och jag tycks aldrig bli 18..

Tjena kexet, står du här och smular?

Igår var jah ju och fikade med fina vänner! Trevlans va de, som vanligt. Vi hade riktigt mycket att prata om!
Planerade bla Nyår. Och så bytte vi julklappar!
Hihi har man världens bästa vänner så har man!



Internskämt!




och så erkänner sofie

eftersom dom snackar om julkalendern så varför inte fortsätta? Jag har sett ett avsnitt utav julkalendern iår och jag tycker den verkar rätt tråkig. Mina favoriter är håkan bråkan, lassemajas dektektivbyrå eller dieselråttor och sjömansmöss.


Här kan ni kolla vilken av alla julkalendrar som ni blivit mest sugna av:


1964: Lill-Stina på reportage i Storskogen 
1965: Farbror Pekkas handelsbod (Diversehandeln) 
1966: En småstad vid seklets början 
1967: Teskedsgumman 
1968: Klart spår till Tomteboda 
1969: Hercules Jonssons storverk 
1970: Regnbågslandet 
1971: Broster Broster! 
1972: Barnen i höjden 
1973: I Mumindalen 
1974: Rulle på Rullseröd 
1975: Långtradar chaufförens berättelse 
1976: Teskedsgumman 
1977: Fem myror är fler än fyra elefanter 
1978: Julius Julskötare (Kalenderhuset) 
1979: Trolltider 
1980: Det blir jul på Möllegården 
1981: Stjärnhuset 
1982: Albert och Herberts jul 
1983: Lille Luj och Ängla ljus i Strumpornas hus 
1984: Julstrul med Staffan och Bengt 
1985: Trolltider 
1986: Julpussar och stjärnsmällar 
1987: Marias barn 
1988: Liv i luckan med jul kalendern 
1989: Ture Sventon privatdetektiv 
1990: Kurt Olssons julkalender 
1991: Sunes jul 
1992: Klasses jul kalender 
1993: Tomtemaskinen 
1994: Håll huvet kallt 
1995: Jul i Kapernaum 
1996: Mysteriet på Greveholm 
1997: Pelle Svanslös 
1998: När karusellerna sover 
1999: Julens hjältar 
2000: Ronny & Julia 
2001: Kaspar i Nudådalen 
2002: Dieselråttor och sjömansmöss 
2003: Håkan Bråkan 
2004: Allrams höjdar paket 
2005: En decemberdröm 
2006: Lassemajas  detektivbyrå 
2007: En riktig jul 
2008: Skägget i brevlådan
2009: Supersnälla Silver Sara & Stål Henrik
2010: hotell Gyllene knorren

då måste petra erkänna

att hon avgudar julkalender och bara väntar tills nästa dag då de blir ett nytt avsnitt. även att hon kan knappt bärga sig till julafton. hon säger i en intervju att hon är som en 8-9 åring på julafton. JULKLAPPAR!

emma erkänner

Julkalendern är sjukt bra i år jämfört med dom senaste åren, har faktiskt sett alla avsnitt det här året! (det vet jag vissa andra som har också... petra?) Bilden är som ni förstår från "datakunskapen" i skolan, hehe.

jag behöver pengar, yes.

Kan ligga något i det här ?
Jag är fattigast av oss tjejor, jag är den som tjänar minst. Jag är den ända som inte har ett jobb. Jag får allt av min mamma, men snart då? Om ett år är jag 18 och inte fan har jag lärt mig jobba. Fast ah.. rätt skönt är de ju :))

I need a miracel.

när vi ändå är igång och snackar om klövsjö så tänkte jag att jag lika gärna kan bjuda på lite bilder från förra året vi var där - eller ah, i januari. Dock är bilderna rätt små, (tagna från facebook)
så tjejer, njut (:

De va en gång..och den va sandad

Idag är de som Petra skrev tidigare bara 4 dagar kvar till underbara julafton, och inte nog med de, det är precis en månad idag tills vi åker till KLÖVSJÖ! De kommer bli super!
Jag ska strax ner på stan och träffa Titten och Kajen. Blir lite julfika innan alla åker bort. Jag ska också inhandla en lite försenad julklapp, så ja hoppas den finns kvar annars vet ja inte vad!
Seeee youuu later!



snart är det jul

Idag är det endast 4 dagar kvar till julafton. det vi alla längtat efter (hoppas man ju). Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på dessa 4 dagar fram till jul. undrar jag vad dom andra supersugna medlemmarna ska hitta på?

oliver som sjunger och har skrivit låten!!

Musikvideon som vi gjorde på engelskan! VI ÄR SÅ GRYMMA!

har ganska ont i kroppen från igår!

Sådär lagom kul man har på morgonen så ligger och gör massa facebook grejer, vem visste att jag brukar säga bootyshakearen? Nej, nu tar vi tag i dagen och börjar med att klä granen, fjärde advent ju!

upptagen


Härliga och fula bilder från radion här om dagen. men somsagt, vi måste ju bjuda lite. klart man ställer upp då! har varit lite off idag. men har faktiskt handlat satan så de ska bli skönt med filmmys ikväll, mysteriet på greveholm! haha så gammalt men sååå bra!

Från radion i onsdags.

ouf.. snygga.

Farbror doktorn

Cha Cha blogggen!
Kom precis hem från doktorn, va där och tog lite prover. Ska ju opereras snart..
Jag måste be mina flickor och er läsare om ursäkt för mina tråkiga inläg,g men de händer inte så mycket när man bara ligger hemma och är sjuk!



Nån som kan gissa vad ja ska operera?

de är fint att vara brun

Befinner mig just precis nu i skolan helt själv utan mina kumpaner. En är hemma och är sjuk och de andra två ligger och bränner sina kroppar i en cancerbur (solarium) men jag hoppas de två kommer snart. Vill också meddela att det är jullov för oss om cirkus 1 och 1 halv timme! Riktigt skönt.
Simma lungt, hörs sen

klockan mitt i natten.

klockan är två. jag är vaken och jag har sett fem avsnitt av oc. Imorgon ska jag och dom andra två aktiva tjejorna sola solarium innan skolan. Inte Klara dåra, hon ligger fortfarande hemma med kycklinginfluensan. Peace världen.
old pix på mig och söder.

nytt nytt nytt


Rättelse: Kära Petra spillde glögg över sin dator. Hur klantigt på en skala 1 - 10? (veckans pungspark på det, petra?) Nej men vi tycker synd om henne för det och gratulerar till den nya datorn! Med det säger jag godnatt. Godnatt.

den där egoisten ni vet?

skoldagen bjöd på två lektioner med film. Cicci hade valt ut en extra porrig film på svenskan som handlade om sex och hur sjukt det var att knulla svenskar, enligt norrmännen. Bare Bea hette filmen och var norsk. Min man har övergett mig och tagit sig ut i kylan för att ploga snö hela natten - jag blir ensam som sagt. tjohej, nu får jag hela sängen för mig själv :D ( .. :( .. )

det är bögarnas fel


mac book pro

Idag har jag blivit ett med min nya Mac. Min förra hände det en olycka med.. Men nu när jag har en ny så kommer det bli en massa update!

in school


svar på tal



svar:  Ja, vi känner varandra för att vi alla går i samma klass. Och emma och sofie har varit grannar hela livet.  Klara går i våran klass, men inte på alla lektioner pga. att hon redan är klar med grundämnena.

mediekunskap.

Hello. Nu sitter vi på mediekunskapen och ska fortsätta kolla på filmen Zozo, skönt. Ernst bjuder på godis idag också, gud så goda dom var.. eller? Så jag får väl njuta av min powerking och mina brändamandlar. Emma får njuta av sin klubba och petra av sin oboy. yes.



tha blog

Godmorgon våra kära läsare. Är det inte en perfekt dag med att börja en bloggning på ? Jo klart det är.
Bloggen är igång för full rulle och det känns bra att många är här inne och tittar och läser! Fortsätt så, så kan vi gå till världshistorien med det här.. Eller? Nej kanske inte riktigt så men fortsätt besöka bloggen!

dagens hela outifit.

Eftersom Petra slängde upp en så snygg; halva dagens outfit, så blir väl jag illa tvungen att köra en; dagens hela outfit. Trots mina dåliga mobilbilder, men dom får duga ;)
trosor - holmlunds. bh - h&m. Långkalsonger - holmlunds. Linne - nellys.com. t-shirt - gina tricot. Strumpbyxor - MQ.
yes. Jag har vart duktig och sy ihop hålet, men fick ett nytt hål idag - i mina fina strumbyxor. Min dragkedja på väskan skär upp hål, inte så kul. Iallfall så tycker jag och alla andra att jag är sååå sexig när jag sitter ner - när man ser genom mina strumpbyxor!

gästbloggar.

Tjenare. Jay Smith här, gästbloggar för dessa fyra damer. Utan dom hade jag aldrig kommit såhär långt, jag måste tacka dom. Dom har stöttat och röstat på mig hela vägen, fram till det sista. Känner en stor glädje över att jag får gästblogga här och säga hur glad jag är över att jag är nya idol 2010 och hur mycket jag tycker om er, alla. Framför allt er fyra tjejer. Tack, och åter igen tack. Rock'n roll.
en sak till också, det tidningarna skriver om mig och Minnah är inte sant. Det är Klara jag har en crush i, hon är ju så sugen.


Fighting For



Bilden talar för sig själv!


my dear friend, I told you that you are..

nu är jag så stolt över mina vänner som har upptaderat och alla har iallfall gjort ett inlägg var. Bra gjort! Här sitter jag helt nyvaken och har sovit sen klockan 2. Vad hände liksom? - Jo, jag var trött idag. riktigt trött, somnade även inför repetitionen på radion imorse.
jag har massa fina kort där ifrån, men tro de eller ej. Sladden är hemma :)

den som inte har en mössa...

Eftersom Petra tydligen bjöd på mig några inlägg nedanför, så bjuder jag på vad Petra bjöd mig på. Ganska schysst att hon gjorde ett pannband åt mig bara sådär liksom. Snel kompis jag harå!

Stolt Lillasyster

Åh va stolt jag är över min kära syster, som har tagit körkort idag! De gjorde min dag lite roligare, med tanke på att ja har legat hemma i influensan i en vecka nu! Inte helt okej!? Men snart är de jullov så då hoppas ja att ja blir frisk, så ja kan inhandla julklapparna som ja har varit tvungen att skjuta upp!


dagens halva outfit by petra

Eget tryckt linne
Jeans
Hoodie

där ser man

Helt perfekt med en ny, bra och superfräsch blogg! Tack till Sofie som tog tag i detta och ryckte tummen ur sitt egna arsle och gjorde om och gjorde rätt!
Som Sofie sa, så måste vi nog bjuda på oss själva lite och här bjuder jag på både mig och Emma! HAHA


det ska va gött å leva.

jahapp? ingen verkar vilja joina mig i bloggandet så jag får väl göra allt på egen hand då. Medans jag väntar på min ultradultra underbara pojkvän, stort smile. Jag har lärt mig att folk tycker om folk som bjuder på sig själva, och det gör ju jag iprincip hela tiden. Så varför inte gör det nu också?







söt och seriös tjej, gillar att knäppa söta och seriösa bilder :) simma lugnt kompisar.

jag älskar livet. jag älskar dig.

Blir väl jag som får ta och skriva första inlägget ;)
Vi bestämde oss för att göra en ny blogg, med bättre namn och roligare inlägg. Ja. Vi ska faktiskt ta och bli aningen seriösare och skriva om roligare grejor. Inte vara så sarkastiska, (jag har ingen aning om vad det betyder), men vad spelar det för roll då? Grejade två MVG idag, så jag är stolt i vilket fall som helst.


jag är ball.

Jag är fetish cool. faan.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0